Cremele hidratante sunt grozave pentru creșă

Cremele hidratante sunt grozave pentru creșă. Acestea conțin o proporție mare de apă, care contribuie la saturarea pielii cu umezeală. Majoritatea componentelor unor astfel de creme vizează reținerea umezelii în epidermă cât mai mult posibil. Cremele hidratante cresc elasticitatea, fermitatea și prospețimea pielii. Cremele anti-îmbătrânire sunt concepute pentru a strânge liniile feței și a netezi ridurile de pe suprafață.

Aceste produse ajută la restabilirea fermității și elasticității pielii feței, redau culoarea sa naturală și energizează epiderma. Cremele anti-îmbătrânire au la bază colagen și acid hialuronic, peptide și minerale. Aceste componente hrănesc profund pielea feței și contribuie la metabolismul normal al nutrienților. În plus, cremele cu efect de ridicare conțin vitamine și substanțe de protecție care protejează pielea de razele ultraviolete. Pe lângă hrănire, hidratare și întinerire, epiderma are nevoie de protecție împotriva înghețului și a vânturilor reci în timpul iernii. Vara, pielea este afectată negativ de razele ultraviolete. Prin urmare, este important să vă îngrijiți în mod corespunzător fața în diferite perioade ale anului.

Crema de iarnă ar trebui să hidrateze bine pielea, deoarece în acest moment epiderma suferă de deshidratare. Pielea devine uscată, apar ridurile și descuamarea. Crema de vară din compoziția sa trebuie să conțină substanțe de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete. Razele soarelui afectează negativ pielea feței, iar excesul lor provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă cremele pentru scopuri diferite, există și produse speciale pentru fiecare tip de piele. Deci pentru epiderma uleioasă, uscată și combinată. Este important să acordați atenție acestui lucru, deoarece acestea au efectul opus asupra pielii feței. Cremele pentru tenul uscat conțin uleiuri vegetale, au o consistență mai uleioasă, în special produsele nocturne. Sarcina principală a acestor creme este de a înmuia și hidrata epiderma cât mai mult posibil, precum și de a reține umezeala mai mult timp.

Pe de altă parte, produsele pentru tenul gras au o textură ușoară. Acțiunea sa vizează reducerea strălucirii uleioase, îngustarea porilor și eliminarea problemelor sub formă de roșeață și roșeață. De obicei, este necesară o mare varietate de creme (hidratante, hrănitoare, zi și noapte) pentru îngrijirea tenului gras. Cremele pentru pielea mixtă, pe de o parte, hidratează intens (ziua) și, pe de altă parte, hrănesc profund epiderma (noaptea). În plus, aceste unguente acționează ca o bază de machiaj matifiantă. Unifică pielea, îi conferă prospețime și corectează imperfecțiunile minore.

Rețete pentru creme de față la domiciliu După 30 de ani, nu durează mult să se pregătească creme și măști pentru îngrijirea pielii, dar rezultatul este bun. Toate componentele rețetelor populare sunt naturale, adică au un efect pozitiv asupra pielii. Trebuie să măcinați 1 lingură de amestec de cremă de față cu fructe de goji într-un castron. I. Fructe de goji, adăugați 1 linguriță. ulei de masline. Amestecă totul bine până devine cremos. Așezați amestecul pregătit într-un recipient de sticlă și păstrați-l la frigider.